Proclaimer


De gemeente Westerwolde is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail naar de gemeente.
Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Archief
De website van de gemeente Westerwolde wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief.

Toegankelijkheid
De gemeente Westerwolde geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de website van de gemeente Westerwolde gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Onderstaande verklaring heeft betrekking op dit domein.

Problemen, vragen en opmerkingen
Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan gemeente Westerwolde via e-mail: gemeente@westerwolde.nl. Vermeld in ieder geval het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet.